En les trobades que hem anat fent han sortit moltíssimes idees, de les quals se n'han derivat tres projectes que ja estan agafant empenta, amb persones al capdavant que ho van liderant i altres que hi participen.

Projecte de Voluntariat

dvip-volunteer-transparent.png

 

Sabem el paper fonamental que juga el voluntariat en una societat madura. Pretenem organitzar   grups de voluntaris per Balsareny que es vinculin a projectes, que poden anar des de la participació en actes, fins a l'organització  de campanyes solidàries en  àmbits socials, ecològics culturals, esportius...

Projecte de Memòria Històrica

La idea de crear vincles entre el passat i el futur, a través de documentació, entrevistes, esdeveniments, classificació i exposició... aquesta és en síntesi la proposta de treball d'aquest equip, a partir de temes ja engegats  i altres que aniran florint.

hqdefault_edited.jpg

Projecte Pere Casaldàliga

el-bisbe-pere-casaldaliga-la-veu-dels-po

Quin lloc i quina relació han de tenir Balsareny amb el seu fill predilecte Pere Casaldàliga?

Quines iniciatives podem emprendre per a fer-lo conèixer, difondre la seva tasca en l'àmbit dels drets humans, la justícia social  i la cultura de la pau?

Com podem  relacionar-nos amb l' associació Araguaya i els centres relacionats amb la seva figura?

Un projecte per treballar i somiar.

De moment aquests tres projectes s'estan organitzant per a treballar a fons el curs 2020-2021. El projecte de Memòria històrica el podeu consultar dins d'aquesta mateixa pestanya, els altres dos, tenen pestanya pròpia.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////